Jälleenmyyntituotteita:
FOUR REASONS PROFESSIONAL
FOUR REASONS ORIGINAL
PAUL MITCHELL
OLAPLEX Nro.3 – 7
COLOR MASK

Täältä voit ostaa sen ihanan tuotteen, joka jäi viime kampaamokäynnillä hankkimatta:
Verkkokauppa Four Reasons
Tällä koodilla saat 10% alennuksen verkkokaupasta: 196645085

Käytössä ja myynnissä ovat huippu­laadukaat Paul Mitchell sekä kotimaiset Four Reasons Professional-hiusten­hoito­tuotteet jotka valmistetaan korkealaatuisista, vegaanisista raaka-aineista ja pakataan biopohjaiseen sokeriruokomuoviin. Pesu- ja hoitotuotteet valmistetaan Suomessa tehtaalla, joka käyttää vain uusiutuvaa energiaa.. Värisarjana käytän KC Optimaa ja Luximaa.

Olaplex on kampaamossa tehtävä hoito, joka korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia kemiallisten käsittelyiden aiheuttamalta rasitukselta. Käsittelyn vaikutusta voi ylläpitää kampaamokäynnin jälkeen sarjan pesu- ja -hoitotuotteilla. Hiuksen rakenteen korjaavan Olaplex-käsittelyn voi tehdä vaalennuksen, värikäsittelyn tai permanentin yhteydessä. Sopii myös pelkkänä hoitona tehtäväksi huonokuntoiselle ja väsyneelle hiukselle. Myynnissä kotihoitoa varten ovat Olaplex Nro3 – 7.

Four Reasons Optima – unelmien värisarja

Four Reasons Optima häivyttää rajan kevyt- ja kestovärien välillä – samaa sarjaa voidaan käyttää kaikkiin väritöihin. Sävyt ovat samalla sekä kauniin läpikuultavia että erittäin syviä. Hiuksissa on värikäsittelyn jälkeen upean sävykäs, kiiltävä väri ja ne tuntuvat pehmeiltä. Värisarja on hajusteeton ja vegaaninen.

Four Reasons Luxima – hiusväri yksilöllisiin ja eloisiin lopputuloksiin

Four Reasons Luximan sävyllisiin pigmentteihin perustuva koostumus antaa pohjan hienovaraisten syvyyserojen jäädä näkyviin ja luo kolmiulotteisen vaikutelman. Näin lopputulos on aina yksilöllinen, poikkeuksellisen eloisa ja monisävyinen. Luximalla
sävytetty hius ei koskaan näytä maalatulta, vaan sädehtii kuulaana ja luonnollisena. KC Color Luxima on ammoniakiton hiusväri, jonka ainutlaatuinen
pigmenttirakenne mahdollistaa uniikit, kauniin läpikuultavat värjäystulokset.

Luxima Men –  luonnollista sävykkyyttä ja harmaiden häivytystä

Ammoniakiton KC Color Luxima Men on suunniteltu hiusten nopeaan, luonnolliseen ja moniulotteiseen sävytykseen. KC Color Luxima Men korostaa hiusten omaa sävykkyyttä vaalentamatta ja tasoittamatta täysin hiuksessa olevia luonnollisia värieroja. Kiiltosävyte on tarkoitettu harmaiden hiusten hienovaraiseen häivyttämiseen, ei 100 % peittämiseen.